Dispatching

De ervaren specialisten van ADB Truck Assist – 24/7 voor u bereik- en beschikbaar – zijn getraind om u zo gericht mogelijk te helpen. Van zodra uw telefoontje binnenkomt, gaan we aan de slag: we geven u eerstelijnsadvies en schakelen ons uitgebreide netwerk in om u uit de nood te helpen. Vanaf het moment dat u in panne valt of een ander probleem hebt, belt u ons en hoeft u zich bij wijze van spreken van niets meer aan te trekken.

Onze mobiliteitsoplossingen

De aard van uw probleem speelt in principe geen rol, aangezien wij alles in huis hebben om u te helpen:

  • Een mobiele werkplaats om ter plaatse de nodige herstellingen of aanpassingen uit te voeren.
  • Materiaal en voertuigen voor efficiënte sleep- en bergingopdrachten.
  • Advies en begeleiding inzake polissen en aansprakelijkheid, of ladingschade en -berging.
  • Vervangend vervoer, zodat uw logistieke keten niet in het gedrang komt.
  • Een internationaal netwerk van berging- en andere specialisten.

Opvolging

Maar daar blijft het voor ADB Truck Assist niet bij. Ook na de schadeherstelling, repatriëring of berging blijven wij uw dossier en vlootverkeer opvolgen. Zo regelen wij, als u dat wenst, de financiële afwikkeling met de verzekeraars in kwestie. Of screenen wij regelmatig de door ons herstelde trucks, bussen, wagens, tractors, enzovoort. Onderhoudsopdrachten zijn evenmin een probleem. En dankzij ons netwerk slagen wij er ook probleemloos in uw beschadigde voertuig, dat altijd nog restwaarde heeft, te verkopen aan een gespecialiseerde firma in binnen- of buitenland.

All-in oplossing

Dankzij onze ervaring zien wij snel het volledige plaatje en bieden wij u als klant een all-in oplossing. Bent u als chauffeur gestrand in het buitenland? Wij regelen probleemloos een taxi en/of hotel ter plaatse, of reserveren vliegtuigtickets om u vlot te repatriëren. Moeten de lading worden overgeladen in een vervangingsvoertuig en op de bestemming worden gebracht? Wij leggen meteen de nodige contacten.

Kortom, wij regelen alles: niet alleen het transport en de lading, maar ook alles daar omheen. En omdat u bij ADB Truck Service een direct aanspreekpunt hebt dat uw situatie nauwgezet inschat, geniet u van (internationale) pechservice om ‘u’ tegen te zeggen.