Netwerk

Wie er zich, zoals ADB Truck Assist, toe verbindt om klanten in binnen- en buitenland een zo volledig mogelijke pechservice aan te bieden, kan niet zonder een uitgebreid en betrouwbaar netwerk. 

Internationaal netwerk

Momenteel kunnen wij bogen op een samenwerking met onder meer:

  • Een 40-tal takeldiensten
  • 200 Truck- en trailerwerkplaatsen
  • Verschillende grote verzekeringsmaatschappijen
  • Reparateurs
  • Bandencentrales en –reparatiediensten
  • Andere experts in zwaar transport – hoe specifiek ook (laadkleppen, koelvoertuigen, carrosserie … )

Interventies

De interventies van deze specialisten worden door onze eigen medewerkers nauwgezet opgevolgd, zodat er absoluut geen overbodige kosten worden aangerekend. Ook controleren, evalueren en certificeren wij non-stop de prestaties van de partners. Zo kunnen wij efficiënt bijsturen waar nodig, zodat u blijft genieten van een optimale service. En omdat wij in de Benelux in eerste lijn werken, dus zonder tussenpersonen, kunnen wij de taken van onze partners op een heel directe manier monitoren.

Betrouwbaarheid

Uiteraard selecteren wij alleen die partners die hetzelfde engagement en eenzelfde zin voor efficiëntie en perfectie aan de dag leggen. Want ADB Truck Assist wil niets aan het toeval overlaten: pechsituaties komen bijna altijd onverwacht en zijn vaak de oorzaak van logistieke hoofdbrekens – dan moeten wij honderd procent op ons netwerk kunnen vertrouwen, om de pechsituatie in kwestie zo snel en logisch mogelijk weer te normaliseren.

Kortom: uw vrachtwagen of bus herstellen? Uw lading bergen of ter plaatse krijgen? Een takelopdracht uitvoeren? Voor elke opdracht hebben wij de juiste specialist in ons netwerk.