Internationale repatriëring

Er zijn verschillende redenen om onze roadside assistance- en dispatchingdiensten in te schakelen: u hebt een ‘klein’ en ter plaatse te verhelpen probleem, zoals een klapband. Of u hebt uw lading verloren. Of uw trekker staat met pech of schade langs de weg. Vooral wanneer u zich op dat moment in het buitenland bevindt, kan dit heel vervelende gevolgen hebben. Daarom hebben wij er onze dienstverlening zodanig op gericht dat u zo snel mogelijk weer verder kunt, wat ook de aard van uw probleem is.

Dieplader

Pech of schade? Wij hebben een mobiele werkplaats die wij meteen kunnen inzetten. Is de trekker niet meteen te herstellen? Dan zetten wij één van onze vervangingstrekkers in, zodat uw oplegger, al dan niet met lading, alsnog op zijn bestemming geraakt.

Is uw transportmiddel onherstelbaar, of toch heel zwaar, beschadigd? Onze dieplader met beweegbare rijbruggen en hulpstukken helpen niet alleen om de oplegger snel over te laden, maar ook om zwaar beschadigd materiaal naar de werkplaats of verwerkingsfirma van uw keuze te brengen. 

Kwaliteitscharter

Internationale repatriëringen en reparaties hebben de reputatie heel duur te zijn. Daarom heeft ADB Truck Assist een kwaliteitscharter opgesteld, waarin we stellen dat we de hoogste kwaliteit willen bieden tegen de juiste prijs. Alle partners in ons netwerk verbinden er zich toe dit charter te ondertekenen en de daarin gemaakte (tarief)afspraken na te leven.

Bij ons krijgt u misschien niet altijd de goedkoopste oplossing, maar wél een tevredenheidgarantie van 100 procent. Omdat we ons via dit charter, samen met onze partners, engageren om alle nodige middelen in te zetten om u efficiënt uit de nood te helpen.