Wie zijn wij?

Ons dispatching bedrijf, gevestigd in Brugge, heeft vijftien jaar ervaring, alle expertise én het nodige materiaal in huis om u uit de nood te helpen.
Onze specialiteit? Dispatching voor takeling van transportmateriaal van 3,5 ton en meer.

Grenzeloos comfort

Pech met uw truck of vrachtwagen? Ladingverlies? Bus met klapband? Onze roadside assistance, die 24/7 inzetbaar is, komt gegarandeerd met een snelle en vooral efficiënte oplossing. Onze inzet daarbij is letterlijk grenzeloos: wij opereren niet alleen in België, maar ook in Nederland en Luxemburg bieden we eerstelijnshulp – zonder tussenpersonen dus.

Maar wij helpen u ook graag in andere landen (Frankrijk, Italië, Polen, Groot-Brittannië, de Scandinavische landen … ), zij het dan vanuit de tweede lijn, door gelijkaardige firma’s als de onze ter plaatse te activeren. Daarnaast zijn transporten in en rond de Belgische haven zijn een specialiteit van ons bedrijf. 

Internationaal netwerk

Uw kwaliteitsgarantie? ADB Truck Assist koppelt jarenlange en uiteenlopende expertise aan een uitgebreid en zorgvuldig opgebouwd netwerk, zodat u zeker bent van een efficiënte, gerichte service – waar u zich ook bevindt.

Dankzij onze praktijkervaring – de zaakvoerders en medewerkers hebben een autotechnische achtergrond – kiezen we zonder uitzondering voor de meest logische oplossing. Die garandeert u als klant ook de nodige continuïteit. Wat vooral in de transportsector, waar time is money doorgaans de regel is, een troef van goudwaarde is. 

Oplossing op maat

Omdat wij elk pechdossier aan een specifieke medewerker toewijzen en voor iedere klant een specifiek draaiboek opstellen, wordt u letterlijk geholpen door een expert met kennis van zaken. Anders gezegd: voor ADB Truck Assist bent u geen nummer, maar een partner die werkbaar advies en een oplossing op maat verdient. Standaard antwoorden zijn bij ons niet aan de orde, wel advies en ondersteuning die aan uw heel specifieke mobiliteitsnoden en -verwachtingen tegemoet komt.

Verzekeringsmaatschappij? Havenbedrijf? Transportfirma? Garage? Landbouwbedrijf? Eenmanszaak? Fleetowner? Voor ADB Truck Assist is iedere klant, groot of klein en dichtbij of veraf, even belangrijk. Zolang u maar geholpen wordt. 

Ook de Belgische overheid maakt graag gebruik van onze diensten, bijvoorbeeld voor snelwegenopdrachten of legervoertuigen. Alles samen voor zo’n 2000 dossiers per jaar, met daarin efficiëntie en tevredenheid als rode draad.